Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Κάτω από την άσφαλτο υπάρχει παραλία... και τη διεκδικούμε!

πηγή: stopcartel

Συναυλία οργανώνεται αύριο Σάββατο 3 Ιουλίου στην παραλία Ελευσίνας στις 8.30 το βράδυ. LIVE μετάδοση από το STOPCARTEL TV.

Είναι πασίγνωστο το πρόβλημα της νομικά, ηθικά και πολιτικά αυθαίρετης κατάληψης χώρων, παραλιών, προσβάσεων και δρόμων από μεγάλα και συνήθως καλά οργανωμένα οικονομικά συμφέροντα, δηλαδή από συμπολίτες μας οι οποίοι καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου επιβάλουν με τη βία την θέλησή τους καταπατώντας χώρους που ανήκουν σε όλους μας, κάνοντας χρήση της οικονομικής τους δύναμης και των σχέσεων διαπλοκής με την εκάστοτε πολιτική εξουσία που ελέγχει τους κρατικούς μηχανισμούς.
Το καθεστώς αυτό το οποίο υπάρχει σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας μας, αποτελεί, σε κάθε τόπο και περίπτωση μία μικρογραφία, ένα κραυγαλαίο παράδειγμα της ουσιαστικής κατοχής της πατρίδας μας, δηλαδή του ζωτικού μας χώρου, από τους κάθε είδους οικονομικά ισχυρούς.
Η αυθαίρετη καταπάτηση κάθε είδους χώρου που μας ανήκει είναι χρέος μας να τερματιστεί. Θα είναι ένα μήνυμα από τη βάση της κοινωνίας ότι, επιτέλους η εποχή αυθαιρεσίας των οικονομικά ισχυρών και των πολιτικών συνοδοιπόρων τους που δεκαετίες κούρσεψαν τη ζωή μας σε κάθε τομέα και τώρα μας οδηγούν στην απόλυτη εξαθλίωση του ΔΝΤ, φεύγει οριστικά. Το άρθρο 120 του Συντάγματος που ισχύει σήμερα μας καλεί, μας επιβάλει να προστατεύσουμε τα δικαιώματα μας που απορέουν από αυτό.
Με σύνθημα Κάτω από την άσφαλτο υπάρχει παραλία... και τη διεκδικούμε! τα συγκροτήματα STRESS BRAIN, TORNADO, NOMIND, ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ και ΕΥΘΥΜΟΣ ΘΡΗΝΟΣ θα περιβάλλουν με τη δύναμη της μουσικής την θέληση των πολιτών για την απαίτηση του αυτονόητου.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!

Η εκδήλωση οργανώνεται απο την πρωτοβουλία Ελεύθεροι δρόμοι, ελεύθεροι χώροι και θα μεταδοθεί ζωντανά από το STOPCARTEL TV.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin