Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Ούτε ΧΥΤΑ, ούτε ΧΥΤΥ, ανακύκλωση τώρα! Όλοι αύριο στο Γραμματικό.


ΟΥΤΕ ΧΥΤΑ- ΟΥΤΕ ΧΥΤΥ- ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΩΡΑ!!

Αντιμέτωποι με την υποβάθμιση της ζωής μας, την καταστροφή του φυσικού μας περιβάλλοντος και την εξαθλίωση της καθημερινότητάς μας, απαντάμε με αγώνες.

Οι κυβερνήσεις του ΔΝΤ - ΕΕ έχουν αποφασίσει να ξεπουλήσουν τους ελεύθερους χώρους, τους δρόμους και τους φυσικούς πόρους στους μεγαλοκαρχαρίες, αδιαφορώντας για την ζωή των πολιτών. Στο βωμό του κέρδους των λίγων το κράτος καταδικάζει περιοχές όπως το Γραμματικό σε καταστροφή και καταστέλλει με βία το μαζικό κίνημα που αντιδρά στην καταστροφή αυτή.

Ο αγώνας μας για ελεύθερους δρόμους και ελευθέρους χώρους συντάσσεται με τον αγώνα των κατοίκων του Γραμματικού, της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Αττικής και όλων των ενεργών πολιτών της χώρας που αρνούνται να υπακούσουν στα σχέδιά τους.

Τα κινήματα που αναπτύσσονται λόγω των τεραστίων προβλημάτων που η παγκόσμια καπιταλιστική κρίση έχει δημιουργήσει, είναι τα ρυάκια που πρέπει να ενωθούν σχηματίζοντας ένα χείμαρρο ανατροπής του παρακμάζοντος συστήματος.

Ο αγώνας μας στοχεύει στην τελική νίκη και όλοι μαζί μπορούμε να την πετύχουμε.

ΌΛΟΙ ΑΥΡΙΟ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ενόψει της μαύρης επετείου της βίαιης και παράνομης εισβολής του εργολάβου και των δυνάμεων καταστολής στο Γραμματικό την 7/7/2009.


ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΩΝ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ
http://epitropesdiodiastop.blogspot.com
epitropes2010@gmail.com

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΕΥΒΟΪΚΟΥ
http://provoria.blogspot.com
provoria@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin