Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Συμπαράσταση και συμπαράταξη στο κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ από το STOP CARTEL

STOPCARTEL
Ένωση Θυμάτων Καρτέλ και Μονοπωλίων
Λ.Συγγρού 132,17671,Αθήνα
www.stopcartel.org

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
Τα μέλη,οι συνεργάτες και οι εθελοντές της Αντιμονοπωλιακής Οργάνωσης STOPCARTEL εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους πρός το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και την έκφρασή του μέσα από τον αγώνα κατά των Διοδίων τα οποία παράνομα έχουν στηθεί σε όλη την Ελλάδα.
Συμπαρατάσσονται απερίφραστα στο κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΙΟΔΙΑ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ και στην αντίσταση που εξελίσεται σε όλη τη χώρα καθημερινά.
Το STOPCARTEL μετέχει, προβάλει και βοηθά με κάθε πρόσφορο τρόπο θεωρώντας ότι η ύπαρξη των διοδίων αποτελεί μία ακόμη προκλητική και αυθαίρετη έκφράση των μεθόδων εκμετάλευσης των δημόσιων αγαθών από τους λίγους οικονομικά ισχυρούς.
Μιλάμε για την ποιό απάνθρωπη και αντικοινωνική οικονομική επιδρομή διαρκείας που σαρώνει κάθε τομέα δραστηριότητας στη χώρα, στα πλαίσια του υπάρχοντος απο δεκαετίες καθεστώτος.
Πρόκειται ακριβώς για το καθεστώς των τραπεζιτών ,μεγάλων εμποροβιομήχανων και του πολιτικού προσωπικού που με τις λειτουργίες του το συντηρεί για γενιές ολόκληρες, το οποίο ευθύνεται στο ακέραιο για την οικονομική και κοινωνική τραγωδία που βιώνουν οι πολίτες, πλέον σχεδόν στο σύνολό τους.
Αυτή η τραγωδια πρέπει άμεσα να τερματιστεί.
Την υλοποίηση αυτού του στόχου κρατάμε όλοι μας στα χέρια μας και ενεργοποιούμαστε πλέον με συνεχώς αυξανόμενη ένταση σε κάθε τομέα δράσης.

Αθήνα 21/7/2010

Για το STOPCARTEL,

Γιώργος Κοσμόπουλος
Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου


STOPCARTEL is a registered non-profit Organization in Greece and U.K.

πηγή: Επιτροπές Αγώνα Κατοίκων, Πολιτών & Εργαζομένων κατά των διοδίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin