Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

ΠΩΣ ΠΑΕΙ Ο ΒΑΘΥΣ ΛΗΘΑΡΓΟΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ; ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

ΠΩΣ ΠΑΕΙ Ο ΒΑΘΥΣ ΛΗΘΑΡΓΟΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ; ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

Πολλοί συμπολίτες μας του νέου Δήμου Ωρωπού και των γύρω περιοχών μεμψιμοιρούν και παραπονιούνται για την ύπαρξη των διοδίων και το πόσο άδικα και παράνομα είναι. Από την άλλη η παρουσία τους στα ανοίγματα είναι επιεικώς απαράδεκτη. Είναι εξοργιστικό, για όσους κάθε ή σχεδόν κάθε φορά, βρισκόμαστε στα ανοίγματα διαμαρτυρίας ενάντια στα χαράτσια των εταιρειών διοδίων, να βλέπουμε ότι περισσότεροι είναι οι εκτός των χωριών μας παρά οι ντόπιοι. Βέβαια είναι κοινός τόπος να αφήνουν οι "ξύπνιοι" Ρωμιοί πάντα τους άλλους να βγάζουν το φίδι απο την τρύπα. Ντροπή μας λιγάκι. Που είναι όλοι αυτοί οι δημοτικοί άρχοντες ή οι εκατοντάδες υποψήφιοι που έβγαιναν λάβροι και ξιφουλκούσαν ενάντια στα διόδια;
Οι μόνοι που κάνουν κινητοποιήσεις είναι το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ (www.oxidiodia.gr). Αυτοί με σήμα τα μικρά ψαράκια που ενώνονται και τρώνε το μεγάλο. Αυτοί μόνο τώρα πια κινητοποιούνται ενάντια στα διόδια.
Από αυτούς αν δεν κάνουμε λάθος δεν κατέβηκε κανένας να ζητήσει την ψήφο μας στις τελευταίες εκλογές με τον Καλλικράτη.
Περιμένουμε λοιπόν τόσο απο τους κατοίκους του νέου Δήμου Ωρωπού όσο και από τους υποψήφιους όλων των χρωμάτων να έρθουν στα διόδια των Αφιδνών την Κυριακή 21 Αυγούστου στις 7 μμ. Αλλιώτικα θα είναι άξιοι της τύχης τους. Μην περιμένουν οι υποψήφιοι άρχοντες την προκήρυξη των νέων εκλογών για να βγούν από τα λαγούμια τους! Γιατί τότε το μαύρισμα των αιωνίων υποψηφίων πολιτευτών να είναι σίγουροι ότι δεν θα οφείλεται στην ηλιοθεραπεία!
πηγή: ανισΩρωπος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin