Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Συνεχίζονται οι πολιτικές δολοφονίες- "αυτοκτονίες"

Αυτοκτόνησε πολιτικός μηχανικός στην Κηφισιά Σήμερα το πρωί στην συμβολή των οδών Χειμάρας και Ελευθερώτριας στην Κηφισιά περαστικοί είδαν μπροστά τους ένα νεκρό άντρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν πολιτικό μηχανικό γνωστό στην πόλη της Κηφισιάς, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του λόγω της απόγνωσης από τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε. Στο σημείο της αυτοκτονίας βρέθηκε σημείωμα του αυτόχειρα στο οποίο υπάρχουν αναφορές στην οικονομική κατάσταση της χώρας και δίνει συμβουλές στη σύζυγό του για τη διαχείριση της περιουσία τους.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!


ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ – Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
Η κάθοδος του Κινήματος Δεν Πληρώνω στις εκλογές, δεν έχουμε κουραστεί να επαναλαμβάνουμε ότι έχει ως κύριο στόχο την διάδοση των ιδεών μας και την εμπέδωση του αισθήματος της αλληλεγγύης και της ανυπακοής στα πλατειά στρώματα της ελληνικής κοινωνίας.
Στις εκλογές της 6ης Μαΐου, το κίνημά μας στηρίχθηκε από σχεδόν το 1% της ελληνικής κοινωνίας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι μέσα από την εκλογική διαδικασία κερδίσαμε συναγωνιστές και καταφέραμε να επικοινωνήσουμε σε μία αρκετά μεγάλη μερίδα του κόσμου, την ανάγκη του συλλογικού αγώνα και του αισθήματος της αλληλεγγύης.
Χρησιμοποιούμε τις εκλογές ως ένα επικοινωνιακό εργαλείο, το οποίο εν συνεχεία στρέφουμε απέναντι στο ίδιο το σύστημα. 
Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και απ’ το γεγονός ότι μετά την 6η Μαΐου δεχόμαστε καθημερινά δεκάδες τηλεφωνήματα απ’ όλη την Ελλάδα, από ανθρώπους που κατανόησαν ότι πρέπει να αποδράσουν από την ατομικότητά τους και να συστρατευτούν στον συλλογικό αγώνα για την ανατροπή της μαύρης πραγματικότητας που βιώνουμε. Πολλοί εξ αυτών επικοινώνησαν μαζί μας, εκφράζοντας την ειλικρινή επιθυμία τους να αγωνιστούν στο πλάι μας. Άλλοι, βιώνοντας...

LinkWithin