Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ: ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ: Η στιγμή που υποχωρούν τα ΜΑΤ μπροστά στην επιμονή του αγωνιζόμενου λαού (βίντεο)

Η πολιτική ηγεσία των αρμοδίων υπουργείων ΠΕΧΩΔΕ και Δ.Τάξης αποφάσισαν ότι οι κινητοποιήσεις των κατοίκων και του Κινήματος Δεν Πληρώνω ενάντια στα διόδια έπρεπε να σταματήσουν.
 Αυτές ήταν άλλωστε οι επιταγές των αφεντικών τους.
Των μεγαλοεργολάβων που εκμεταλλεύονται τους εθνικούς μας δρόμους.
Ο λαός εμφανίζεται στο παρακάτω βίντεο να απομακρύνει τα ΜΑΤ απο τον προβοκατόρικο αποκλεισμό της εθνικής οδού στα διόδια Αφιδνών.
Ένα χρόνο μετά η αστυνομία διώκει 70 πολίτες.

Ανάμεσα τους στελέχη του Κινήματος Δεν Πληρώνω. Μας καλεί σε απολογία γιατί δήθεν κλείσαμε τον δρόμο. Μας κατηγορούν για αυτό που τα ΜΑΤ έκαναν σε όλη την εθνική οδό, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο.

Όπως αναφέρουν τα μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω :

Μετά από κάλεσμα του δημάρχου Ωρωπού και του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ωρωπού σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη 16η Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 11π.μ. πέριξ των γραφείων της εταιρείας Νέα Οδός στον παράδρομο στα διόδια Αφιδνών, προσήλθαμε μαζί με άλλα μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω και χιλιάδες πολίτες στα συγκέντρωση. Εκεί οι δήμαρχοι Ωρωπού Κηφισιάς, Διονύσου, βουλευτές, εκπρόσωποι της περιφέρειας κ.α. απηύθηναν χαιρετισμό και διαδήλωσαν την αντίθεσή τους στη ύπαρξη διοδίων που στραγγαλίζουν τις ζωές μας. Σε καμία περίπτωση δεν παρεμποδίσαμε τη διέλευση των οχημάτων. Βασική αρχή του Κινήματος Δεν Πληρώνω είναι ότι θέλουμε ελεύθερους δρόμους για όλους. Γι αυτό το λόγο είμαστε αντίθετοι σε οποιαδήποτε παρακώλυση των συγκοινωνιών.
Στο σκαμνί πρέπει να κάτσουν οι αρμόδιοι υπουργοί που έδωσαν εντολές στα ΜΑΤ να κλείσουν την εθνική οδό και όλα τα τσιράκια τους.

 Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin