Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Συνάντηση συλλογικοτήτων ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού

Σήμερα Σάββατο 25 Απριλίου 2015 έγινε συνάντηση στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ελληνικού με θέμα τον Αγώνα Ενάντια στην Ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού. 


Μεταξύ των άλλων συλλογικοτήτων και φορέων παραβρέθηκε και το Κίνημα Δεν Πληρώνω, προσκεκλημένο από την Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Ελληνικό. 

Οι εκπρόσωποι του Κινήματος Δεν Πληρώνω Βασίλης Παπαδόπουλος και Αχιλλέας Μανιάτης τόνισαν την ανάγκη να γίνει πλατιά ενημέρωση για συμμετοχή στον αγώνα αυτό, όχι μόνο της τοπικής κοινωνίας αλλά και όλων των κατοίκων του λεκανοπεδίου....
Επίσης τονίστηκε ότι όπως από την αρχή το Κίνημα Δεν Πληρώνω έδωσε βροντερό "παρών" σ΄όλες τις κινητοποιήσεις ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του Αεροδρομίου του Ελληνικού όσο και για την απελευθέρωση της παραλίας Αγίου Κοσμά.

Ομόφωνα διατρανώθηκε η αναγκαιότητα του αγώνα ώστε το Ελληνικό να μην ιδιωτικοποιηθεί και να αποδοθεί στην κοινωνία. Επίσης έγινε κάλεσμα για δημόσια συζήτηση με θέμα " το Ελληνικό δεν πωλείται, ο αγώνας συνεχίζεται", όπου θα συντονιστεί ο περαιτέρω αγώνας.


Δείτε σχετικά:


To Κίνημα Δεν Πληρώνω πρωτοστατεί στην πάλη ενάντια στο ξεπούλημα του Ελληνικού, (Μάρτιος 2014)

 

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ' ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ (Μάρτιος 2014)



Εκδήλωση στην παραλία Άγιου Κοσμά τη Τετάρτη 9 Ιουλίου. Το Κίνημα Δεν Πληρώνω ήταν εκεί. Ελεύθερες παραλίες για όλους! (Ιούλιος 2014)

Μπάνιο στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΡΑΛΙΑ του Ελληνικού (Αύγουστος, 2014)


Συμβαίνει τώρα: Tο κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ στο Ελληνικό (φωτο, Σεπτέμβριος 2014)

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin