Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Η Νεολαία του Κινήματος Δεν Πληρώνω, καλεί όλους τους νέους και νέες να συμμετάσχουν στο Κίνημα Δεν Πληρώνω, σε δράσεις και ανοιχτές διαδικασίες!





Η Νεολαία του Κινήματος Δεν Πληρώνω, καλεί όλους τους νέους και νέες να συμμετάσχουν στο Κίνημα Δεν Πληρώνω, σε δράσεις και ανοιχτές διαδικασίες!
 
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω, είναι ένα πολιτικό κόμμα, που απέχει από ότι έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Οι ιδέες αλλά και τα άτομα που απαρτίζουν αυτό το Κίνημα, έρχονται από το μέλλον και όχι από τα στερεότυπα του παρελθόντος. Στις τελευταίες εκλογές που λάβαμε μέρος, πήραμε περίπου 1% (60.000 ψήφους) επειδή είμαστε αυτό που κάνουμε και όχι αυτό που λέμε! 
 

Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια καλύτερη κοινωνία, όπου το μέλλον θα ανήκει σε εμάς. Όχι ως θεατές, αλλά ως ...

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Δίκη των Διοικητικών υπαλλήλων ΑΕΙ - βίντεο και φωτογραφίες από τα δικαστήρια Ευελπίδων

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει !




Φωτογραφίες έξω από τη δικαστική αίθουσα, στα δικαστήρια Ευελπίδων


Πολλοί εργαζόμενοι, συνάδελφοι των κατηγορουμένων συνδικαλιστών, καθώς και αλληλέγγυοι από άλλους συνδικαλιστικούς χώρους, αλλά και οργανωμένους πολιτικούς φορείς έδωσαν το παρόν στη σημερινή (12-10-15) δίκη των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ.
Ανάμεσα στους αλληλέγγυους και μια πολυμελής αντιπροσωπεία του Κινήματος Δεν Πληρώνω, που οι  κατηγορούμενοι ευχαρίστησαν θερμά για την παρουσία τους.




  Στην φωτογραφία, ο Σάββας Παπαδόπουλος, πρόεδρος της Ομοσπονδίας των εργαζομένων των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ, με τον Βασίλη Παπαδόπουλο του Κινήματος Δεν Πληρώνω, την Αργυρώ Μπρατσιώτη, την Δήμητρα Αγγελοπούλου, τη Μαργαρίτα Αργυριάδου και ...

LinkWithin